На Корсунщині молодик обікрав дачу киянина

На Корсунщині молодик обікрав дачу киянина

З дачного домоволодіння хлопець викрав надувний матрац, намет, бензо- та електроінструмент. Сума завданих збитків встановлюється. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернувся житель міста Київ та повідомив, що в одному із сіл району обікрали його дачне домоволодіння. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група. Від заявника правоохоронці дізнались, що власник будинку проживає в Києві, а до села приїхав перевірити будинок та виявив віджате металопластикове вікно. З приміщення зникли надувний матрац, намет, бензо- та електроінструмент.

Правоохоронці з’ясували, що до крадіжки причетний 22-річний місцевий житель. Слідчому хлопець зізнався, що на крадіжку пішов заради власної наживи, викрадені речі сховав у закинутому сараї.

На даний час речові докази вилучено. Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x