Черкаських працівників житлово-комунальної сфери привітали з професійним святом

Черкаських працівників житлово-комунальної сфери привітали з професійним святом

Численні грамоти, почесні відзнаки та подарунки цього тижня отримали від міської влади, керівництва підприємств та профспілкових організацій працівники житлово-комунального господарства Черкащини. З нагоди їхнього професійного свята у Черкаській обласній філармонії у четвер, 15 березня, відбулись урочистості та святковий концерт, на які завітали численні гості. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

Від імені виконавчого комітету та Черкаської міської ради великий і дружній колектив працівників житлово-комунальної сфери привітав міський голова Анатолій Бондаренко, наголосивши на особливій місії фахівців цієї галузі у життєзабезпеченні усього міста. Оскільки праця комунальника є ключовою у нормальному функціонуванні усіх галузей.

Бо сьогодні складно уявити наше життя без тепло-, водо-, газо- та енергопостачання, належного утримання будинків та прилеглих територій, забезпеченням транспортом та вивозом сміття. Це робота, яку практично не видно, коли вона виконується. Але відразу помічаєш, коли десь відбувається збій чи аварійна ситуація. Ось тоді для кожного з нас приходить розуміння, яку ж важливу функцію у нашому суспільстві виконують працівники житлово-комунальної сфери, дбаючи про комфортні умови проживання усіх жителів.

– Благополуччя кожного будинку, кожної родини багато в чому залежить від надійності надання житлово-комунальних послуг, від професіоналізму і відповідальності людей, що працюють у цій сфері. Сьогодні комунальні блага стали звичною справою, що ніхто і не замислюється скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування. Ваш високий професіоналізм і відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку міста. Саме завдяки вашій роботі комунальна галузь міста працює безперебійно, забезпечуючи належний рівень обслуговування жителів. Зичу нашій державі та вашим родинам миру, добробуту, благополуччя, міцного здоров’я та надійної роботи, – відзначив Анатолій Васильович.

А також вручив кращим працівникам комунальних підприємств міста почесні грамоти та відзнаки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x