Хуртовини й морози очікується на Черкащині на вихідні

Хуртовини й морози очікується на Черкащині на вихідні

Погоду Черкащини у найближчі три доби визначатиме серія циклонів з Південної Європи. Атмосферні фронти чергового активного циклону 17 березня зумовлять комплекс небезпечних явищ на території нашої області: дощ та мокрий сніг, вночі та вранці сильні, у супроводі поривчастого вітру 15−20 м/с. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

Завтра вдень відбудеться зниження температури повітря від позитивних значень до 3..5º морозу, що створить умови для формування ожеледі, налипання мокрого снігу, ожеледиці на дорогах. Надалі холодне повітря з півночі продовжить процес похолодання в області. 18−19 березня очікується вночі сильний, вдень помірний сніг, місцями хуртовина, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі -9..-14º, вдень -5..-10º. Перерва в опадах прогнозується 20 березня, 21.03 – невеликий сніг, а 22.03 припинення опадів.
Такі погодні умови суттєво ускладнять стан доріг та тротуарів. Тому дорожнім і комунальним службам уже зараз треба бути готовими до цього.
А водіям слід бути максимально обачними та обережними, а також по можливості утриматися від далеких поїздок у цей час.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x