У Смілі затримали затримали серійного квартирного крадія

У Смілі затримали затримали серійного квартирного крадія

Слідством доведено причетність чоловіка вже до 5 фактів крадіжок з помешкань жителів міста Сміли. Зловмисник забирав все, що мало цінність та гроші. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби СК ГУНП в Черкаській області.

Останнім часом в Смілі почастішали повідомлення про крадіжки з домоволодінь. Злодій потрапляв до будинків, відтискаючи металопластикові вікна.

Працівники Смілянського відділення поліції, в ході оперативного відпрацювання, затримали крадія на одній з вулиць міста. Затриманим виявився 20-річний житель міста Сміла. Під час обшуку його житла правоохоронці виявили та вилучили частину викраденого майна. Частину викраденого він вже встиг продати з рук.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні п’яти крадіжок з домоволодінь смілян та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі слідство триває, та поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста та району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x