Перинатальний центр таки добудують

Перинатальний центр таки добудують

Обласний перинатальний центр у Черкасах для жінок зі складним перебіганням вагітності та ризикованими пологами таки добудують. Про це стало відомо під час робочого візиту голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка до Черкаської обласної лікарні, на базі якої і споруджують майбутній центр, інформує прес-служба ОДА.

Для завершення будівництва необхідно не більше 3,5 місяця та фінансування у розмірі 19 мільйонів 918 тисяч. Зведення цього центру почали ще влітку торік: на його відкриття очікували в березні, проте у зв’язку з подіями в країні ще після нового року будівництво зупинили.
– Будівництво цього розпочатого проекту слід завершити й не перетворювати його в новий довгобуд, але є необхідність фінансових перевірок цього об’єкту, – зазначив голова черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко. – Сьогодні громадськість вимагає проведення інвентирізації і ревізії подібних об’єктів у системі охорони здоров’я та культури, тому спочатку тут попрацюють служби КРУ, а вже після цього ми зможемо обговорювати питання подальшого фінансування. Як підкреслив генеральний директор TOB «Черкасиміськбуд», генпідрядник проекту Анатолій Бурський, будівельники готові завершити проект за три з половиною місяця.

– Зараз нам потрібно завершити облаштування фасадів з боку вулиці Менделєєва, матеріал для цього вже закуплений. Окрім того, уже замовлені меблі, вартість яких становить близько півтора мільйонів гривень. Вони теж наполовину готові, – сказав Анатолій Бурський. – Підведення зовнішніх мереж водопостачання та каналізації виконано тільки на 10 відсотків. Директор департаменту капітального будівництва Черкаської ОДА Олег Різник, повідомив, що вже закуплено медичне обладнання вартістю 22 мільйони 700 тисяч гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x