На дорогах не припиняються роботи з ліквідації наслідків негоди, – САД

На дорогах не припиняються роботи з ліквідації наслідків негоди, – САД

На автодорогах державного значення Черкаської області не припинялися роботи з ліквідації наслідків негоди. Філії ДП «Черкаський облавтодор» працюють у посиленому цілодобовому режимі для забезпечення безперешкодного проїзду автомобільними дорогами державного значення. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Служби автомобільних доріг Черкаської області.

Станом на ранок 20 березня обмежень у русі транспорту на території Черкаської області немає, проїзд забезпечено. Температура повітря по області становить від -6 до -12º С, без опадів.

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології, в області з 16 по 19 березня випало 17-25 мм опадів, або 2-3 декадних норми у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу. А з початку березня лідером по кількості опадів є м. Золотоноша, де втричі перевищено місячну норму.

На автомобільних дорогах області вночі та вранці 20 березня працювало 94 одиниці спецтехніки та понад 100 працівників філій ДП «Черкаський облавтодор». Для боротьби з ожеледицею на дорогах та наслідками снігопаду було використано більше 725 тонн протиожеледної суміші. Наразі дорожники продовжують роботи з очищення та посипки автомобільних доріг області.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до водіїв, утриматися від поїздок та забезпечити безперешкодну роботу снігоприбиральної техніки, адже це перш за все безпека усіх учасників дорожнього руху. Служба автодоріг області просить усіх водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення робіт із зимового утримання автошляхів.

Служба автодоріг області закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом, зважати на прояви негоди, не перевищувати швидкість, не виконувати ризикованих маневрів та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x