У Черкасах поліцейські затримали осіб, які збували психотропні речовини

У Черкасах поліцейські затримали осіб, які збували психотропні речовини

Ними виявилися шестеро жителів Черкас віком від 17 до 37 років, найстарший з яких раніше вже був засуджений за збут наркотиків. Зловмисникам оголошено про підозру та відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До працівників поліції Черкаської області надійшла інформація, що в одному з районів міста невідомі особи налагодили збут психотропних засобів. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. Під час проведення комплексу оперативних заходів інформація знайшла своє підтвердження. Поліцейські встановили, що до незаконного збуту наркотичних засобів причетні шестеро жителів міста Черкаси – три чоловіка та три жінки, одна з яких неповнолітня. Як з’ясувалося в процесі відпрацювання вказаної групи, зловмисники організували свій незаконний бізнес більше року тому. Наркотики збували як на вулицях одного із районів міста, так і за місцем власного проживання.

У Черкасах поліцейські затримали осіб, які збували психотропні речовини

Отримавши необхідну доказову базу співробітники управління протидії наркозлочинності, управління карного розшуку та Черкаського відділу поліції затримали зловмисників під час серії оперативних закупок. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання кожного з фігурантів правоохоронці вилучили психотропну речовину – амфетамін загальною вагою понад 180 грам, та кошти, отримані шляхом незаконної діяльності на суму понад сто п’ятдесят тисяч гривень.

У Черкасах поліцейські затримали осіб, які збували психотропні речовини

Вилучені речові докази направлені для проведення експертизи. Підозрюваним повідомлено про підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбачених частиною 2 статті 307 (Незаконний збут психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб із залученням неповнолітнього) Кримінального кодексу України. Одному із учасників групи обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а іншим учасникам – цілодобовий домашній арешт. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x