В Чигирині затримано іноземця, який побив пенсіонерку палицею

В Чигирині затримано іноземця, який побив пенсіонерку палицею

В одному із будинків Чигирина зловмисник дерев’яною палицею побив потерпілу та забрав у неї 450 гривень. Чоловіка відшукали та затримали в порядку статті 208 КПК України. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
До чергової частини Чигиринського відділення поліції зателефонувала медсестра однієї з лікарень міста. Жінка розповіла, що до приймального відділення з тілесними ушкодженнями доставлена 74-річна пенсіонерка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронцям потерпіла розповіла, що до її будинку зайшов малознайомий чоловік та побив її дерев’яною палицею, забравши у неї гроші в сумі 450 гривень. Правоохоронці Чигиринського відділення поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та спільно з оперативниками ГУНП в Черкаській області затримали підозрюваного в центрі міста Черкаси. Ним виявився 22-річний раніше судимий громадянин іншої держави. Затриманий розповів, що на злочин пішов заради збагачення, після вчиненого відразу втік до Черкас, звідки планував виїхати до іншої області, де мав намір деякий час переховуватись.
Молодика затримано в порядку статті 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x