Пустовар: «Якби не самооборона, то тіло Сергієнка, можливо, ніколи б не знайшли»

Пустовар: «Якби не самооборона, то тіло Сергієнка, можливо, ніколи б не знайшли»

Проте навіть таких сил міліції могло б не вистачити, щоб знайти тіло потерпілого. Про це заявив Владислав Пустовар, начальник УМВС в Черкаській області.

Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Василя Сергієнка було викрадено з його власного подвір’я в м. Корсунь-Шевченківському, коли він у домашніх капцях і спортивних штанях вийшов зачинити хвіртку на ніч (було вже близько 9-ої вечора). Невідомі силою посадили активіста до автоі вивезли за 15-20 км від міста.
– Місцеві активісти з самооборони долучилися до пошуків. Всього їх було близько 100 осіб – з Корсуня, Черкас, навколишніх районів, серед них були і працівники військкоматів, і лісівники. Завдяки цьому ми знайшли місце захоронення Василя Сергієнка, – сказав пан Пустовар. – У нас просто не було б стільки людей, щоб організувати пошуки. Поки міліція виконувала слідчі дії, ці люди прочісували ліс. Тіло пана Сергієнка було не просто захоронене, місце захоронення було замасковане, глибина захоронення становила до метра. Тобто, якби пройшло ще кілька днів, додався дощ абощо – тіло могли б і не знайти, жодних слідів би не було. Сергієнко так й рахувався б безвісти пропалим.
На тілі потерпілого виявлені численні сліди від колото-різаних ран на спині, шиї, тулубі, сліди механічної асфісксії на шиї. Саме удушення вважають попередньою причиною смерті Сергієнка. Ноги жертви не були зламані, але зв’язані ізолентою, руки – в кайданках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x