Черкаські парки готують до весни

Черкаські парки готують до весни

Кардинальну обрізку дерев проводять на центральній алеї парку «Перемоги». Тривають роботи і у сквері «Надія». За умови сприятливої погоди санітарну чистку центральної алеї парку \”Перемога\” планують завершити вже наступного тижня.
«Нова Доба» про це дізналася зі сторінки «Фейсбук» КП «Дирекція парків».

Черкаські парки готують до весни

Начальник відділення №2 КП \”Дирекція парків\” Андрій Попов зазначає,що проводять кардинальне обрізання до 7-8 метрів, щоб \”омолодити\” дерева. Після такої процедури формується нова крона, це продовжує життя дереву та сприяє кращому поглинанню ним негативних речовин.
Зараз робітники повністю прочищають кущі та дерева в інших парках та скверах, особливу увагу звертають на омелу. Такі роботи мають проводитися щороку до початку сокоруху, цвітіння. Однак, за словами директора КП \”Дирекція парків\” Володимира Стойка, минулі роки виконати у повному обсязі роботи з санітарної чистки не вдавалося через брак техніки та робочих рук. – Ми і нині потребуємо працівників з благоустрою у парки та сквери нашого міста. Адже площі зростають, обсяги роботи також. Та попри це маємо хороші результати, адже нині підприємство має власний трактор, придбали й більше одиниць сучаснішого обладнання для проведення таких робіт. Маємо й одну автовишку, проте її недостатньо, щоб обслуговувати усі 36 об’єктів, які у нас на балансі. Це 205 гектарів парків, скверів, пляжів та лісових масивів, – зауважує Володимир

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x