Понад 700 громадян скористалися послугами Ватутінської міської філії ОЦЗ

Понад 700 громадян скористалися послугами Ватутінської міської філії ОЦЗ

З початку 2018 року послугами Ватутінської міської філії Черкаського ОЦЗ скористалися 775 безробітних. Завдяки активній співпраці міської філії ОЦЗ із роботодавцями, вдалося укомплектувати 84 вакансії із 86 заявлених на 44 місцевих підприємствах, на яких роботу отримали 86 осіб, з них 65 безробітних. Про це «Нова Доба» дізналася у Ватутінська міські філії Черкаського ОЦЗ.

На особливому контролі знаходиться питання щодо сприяння працевлаштуванню соціально вразливих категорій громадян. У січні-лютому 2018 року послугами філії ОЦЗ користувалися 217 осіб цієї категорії, зокрема, працевлаштовано 13 колишніх безробітних, професійне навчання пройшли 8 осіб, у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру взяло участь 10 громадян, профорієнтаційні послуги отримали 212 осіб.

Для допомоги у здобутті і вдосконаленні професійних знань, умінь та навичок організовувалося професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації під замовлення роботодавців для 33 безробітних. Тимчасовою зайнятістю були забезпечені 25 осіб.

Протягом двох місяців поточного року до філії ОЦЗ з метою пошуку роботи звернулися у січні-лютому 3 особи з числа учасників АТО, на цей час 1 особа працевлаштована.

«Тісна співпраця служби зайнятості з роботодавцями є запорукою підвищення рівня зайнятості місцевого населення. З початку року проведено Дні відкритих дверей у роботодавців за участю безробітних, під час яких відбулися презентації підприємств, професій, організовано та проведено міні-ярмарок вакансій безпосередньо на виробництві», – зазначила директор Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлана Бабенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x