Сільський клуб на Драбівщині перетворили на склад наркотиків

Сільський клуб на Драбівщині перетворили на склад наркотиків

На Черкащині поліцейські затримали чоловіка, який зберігав наркотики в будівлі сільського клубу. Ним виявився 45-річний житель одного із сіл Драбівського району. Вилучене направлено на дослідження та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції надійшла інформація про чоловіка, який зберігав в будівлі сільського клубу наркотичні засоби з метою збуту. Проведеною перевіркою інформація підтвердилась. Підозрюваною особу виявився 45-річний житель одного із сіл Драбівського району, який працював в даному клубі. За місцем роботи чоловіка поліцейські виявили марихуану, саморобний пристрій для її куріння та 67 порожніх полімерних пакунків. За його словами стало відомо, що наркотичні рослини він нарвав на болоті.

Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x