Невідомі в балаклавах погрожували фізичною розправою депутату Черкаської облради

Невідомі в балаклавах погрожували фізичною розправою депутату Черкаської облради

Депутату Черкаської облради від УКРОПу Олексію Давиденку погрожували фізичною розправою невідомі молодики в балаклавах. Інцидент стався зранку, 27 березня, коли укропівець знаходився біля свого авто. Депутат упевнений: такі дії з боку невідомих пов’язані з тим, що він є головою тимчасової комісії з розслідування фальсифікацій під час виборів до Черкаської облради у 2015 році. Про це «Нова Доба» дізналася з партійного сайту «УКРОПу».

«27 березня, близько дев’ятої ранку, коли я відчинив гараж і сів за кермо, щоб виїхати, позаду автівки з’явились два невідомі в балаклавах, імовірно озброєні. Вони почали кричати, щоб я не виходив із автівки та сказали, що я не повинен проводити комісію з розслідування фальсифікацій під час виборів 2015 року та взагалі маю вгамуватись. Після цього вони швидко зникли. Я викликав поліцію та слідчо-оперативну групу, надав усі пояснення. Правоохоронці склали протокол. Найближчим часом я звернусь із заявами до керівництва обласного СБУ та прокуратури. Заявляю, що команда УКРОПу не піде на примирення з фальсифікаторами і не зламається від погроз», – заявляє Олексій Давиденко.
28 березня відбудеться чергове засідання комісії в Черкаській облраді, де представники правоохоронних органів звітуватимуть про результати виконаної роботи. Фракція УКРОПу вимагає покарання замовників фальсифікацій під час виборів до Черкаської облради в 2015 році та вбачає відверте саботування розслідування справи.

Довідка УКРОПу. У ніч на 4 листопада 2015 року члени ТВК затвердили сфальсифікований підсумковий протокол голосування за кандидатів у депутати до Черкаської обласної ради. В УКРОПу та низки партій було відібрано близько 40 тис. голосів, які розподілили між партіями «БПП «Солідарність», «Опозиційний блок» та ВО «Черкащани». За тривалий час розслідування замовники фальсифікацій не встановлені. З головою обласної виборчої комісії Миколою Свергуновим та її секретарем Дмитром Жиляєви прокуратура мала намір укласти угоду, яка б передбачала не від 7 до 10 років позбавлення волі, а від 2 до 4 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x