Колектив обласного музично-драматичного театру привітали із професійним святом

Колектив обласного музично-драматичного театру привітали із професійним святом

У вівторок, 27 березня, з нагоди Міжнародного дня театру заступник міського голови Черкас Ігор Волошин привітав працівників цієї галузі з професійним святом. Він подякував митцям за їхній внесок в українську культуру та вручив представникам колективу обласного музично-драматичного театру подяки міського голови. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

«У час, коли Україна відстоює свою територіальну цілісність, театральні діячі та митці допомагають військовим, здійснюють благодійні акції, беручи участь у концертах для учасників АТО та посилюючи віру в нашу перемогу, – звернувся він. – Творчий колектив нашого театру – бажаний гість на всіх міських заходах, даруючи позитивні емоції від своїх виступів численним глядачам».

За словами Ігоря Володимировича, міський голова, виконавчий комітет та депутатський корпус Черкаської міської ради високо цінує діяльність кожного з працівників театру та вдячні за їхню активну життєву позицію.

«Силою свого таланту ви впливаєте на світогляд людей, формуєте національну свідомість,відкриваєте Україну світу, як європейську державу з багатою культурою і сильною нацією з творчим потенціалом», – підкреслив посадовець.

Як розповів Ігор Волошин, міська влада, поміж іншим, долучається до відновлення будівлі театру, яка кілька років тому постраждала в пожежі. Так, у 2016 році на реконструкцію з бюджету Черкас було виділено 5 мільйонів гривень, торік ще 100 тисяч гривень спрямували для пошиття нових костюмів для акторського складу.

Крім того, за вагомий особистий внесок у розвиток національного театрального мистецтва, високу майстерність, вірність і відданість обраній професії та драматичному театру Ігор Волошин відзначив подяками:

– Нікіфорову Надію Яківну (заслуженого художника України, художника-постановника Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка),

– Маслову Ірину Анатоліївну (балетмейстера-постановника Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка),

– Пономаренко Олену Володимирівну (артистка балету І-ої категорії Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x