Водії пожежно-рятувальних підрозділів проходять щорічну переатестацію

Водії пожежно-рятувальних підрозділів проходять щорічну переатестацію

26 та 27 березня у Золотоніському та К-Шевченківському районах водії 6-ти Державних пожежно-рятувальних підрозділів проходили щорічну перевірку знань. Переатестація складалася з двох етапів: теоретичної та практичної. Про це «Нова Доба» дізналася в Управління ДСНС України в Черкаській області.

Під час першого етапу начальник служби безпеки дорожнього руху підполковник служби цивільного захисту Вадим Зеленько перевірив знання водії за допомогою білетів. Кожен водій протягом кількох хвилин повинен був відповісти на питання стосовно будови та устаткування транспортних засобів, технічного обслуговування та ремонту пожежних автомобілів. Також у білетах необхідно було відповісти на питання, що належать до сфери надання першої медичної допомоги, безпеки праці та виробничої санітарії.

Під час другого, практичного етапу, кожен з водіїв, які прибули з Канівського, Городищенського, Драбівського та Чорнобаївського районів мав безпосередньо перед перевіряючим продемонструвати своє вміння під час перевірки пожежного насосу і проведення його технічного обслуговування, провести забор і подачу води по двом схемам.

Аналогічні перевірки на цьому тижні будуть продовжені і проведені у Звенигородському районі та м.Ватутіно. До них долучаться водії з Лисянського, Шполянського, Тальнівського та Катеринопільських пожежно-рятувальних підрозділів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x