Перед Великоднем рятувальники Чорнобаївщини провели семінар для священиків

Перед Великоднем рятувальники Чорнобаївщини провели семінар для священиків

27 березня рятувальники 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели для священиків Чорнобаївського благочиння роз’яснювальну бесіду-інструктаж «Правила пожежної безпеки в культових спорудах. Про це «Нова Доба» дізналася в Управління ДСНС України в Черкаській області.

На запрошення благочинного Чорнобаївського округу, настоятеля Свято-Преображенської парафії протоієрея Валерія Русняка на зустріч із духовенством благочиння, з виступом про правила пожежної безпеки, прибули співробітники ДСНС. Під час свого виступу рятувальники наголосили на необхідності дотримання у храмах правил пожежної безпеки, особливо – під час Великодніх свят, коли у церквах збирається велика кількість прихожан. Також, аналізуючи минулорічний період, вогнеборці розповіли присутнім про розповсюджені порушення та звернули увагу на ті прості правила, виконання яких забезпечить збереження церковного майна й життя людей.

В ході бесіди співробітники Служби порятунку нагадали про своєчасне забезпечення храмів первинними засобами пожежогасіння та перевірку стану евакуаційних виходів і справності електромереж.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x