Уманчанин викрав майно з дитячого садка

Уманчанин викрав майно з дитячого садка

Уманські поліцейські затримали чоловіка, який викрав майно з дошкільного навчального закладу. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП Черкаської області.

До Уманського відділу поліції від керівництва одного з дошкільних навчальних закладів міста надійшло повідомлення про крадіжку. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу.

Уманчанин викрав майно з дитячого садка

Поліцейські встановили, що в нічний час з підвального приміщення дитячого садка невідома особа викрала електродвигун, а також різний інструмент, завдавши матеріального збитку на суму 2860 гривень.

Під час патрулювання міста поліцейські побачили чоловіка, який вів себе підозріло. Під час його огляду поліцейські виявили речі, які були викрадені в садочку. Зловмисником виявився раніше судимий місцевий мешканець.

За даним фактом слідчим відділенням Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадієві загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x