Юні лісівники представлятимуть Черкащину на всеукраїнських змаганнях

Юні лісівники представлятимуть Черкащину на всеукраїнських змаганнях

28 березня у Черкаському обласному центрі роботи з обдарованими дітьми відбувся обласний етап XII Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Участь у ньому взяли 11 команд – юні лісівники та їх наставники зі всієї Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

У заході взяли участь перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко.

Юні лісівники представлятимуть Черкащину на всеукраїнських змаганнях

У рамках Зльоту учасники представили виставки досягнень учнівських лісництв, презентували свої здобутки та захищали науково-дослідницькі роботи команд у галузі лісового господарства.

Члени журі високо оцінили продемонстровані досягнення усіх учнівських лісництв.

Переможцем цьогорічного Зльоту стало учнівське лісництво Черкаського лісгоспу – команда \”Лісова варта\” Геронимівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Черкаської районної ради. Саме ця команда виборола гран-прі та представлятиме нашу область на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x