Гурт «O. Torvald» презентує у Черкасах нову платівку

Гурт «O. Torvald» презентує у Черкасах нову платівку

6 травня о 19-00 у приміщенні колишнього кінотеатру \”САЛЮТ\” (Хрещатик, 170) відбудеться концерт одного із найенергійніших гуртів України «O’Torvald». Так у місті учасники групи представлять на розсуд меломанів альбом «Бісайди». Про це інформують організатори культурної події «ГайдаFest».

– Нещодавно нам зателефонували менеджер і вокаліст гурту і самі запропонували, аби в Черкасах відбувся цей концерт. Від нас вимагалося лише назвати дату і місце. І хоч ми були зайняті організацією одного концерту, проте знайшли час, об’їздили локації, переглянули графіки і, зрештою, погодилися взятися за організацію і цієї події. Водночас, цей гурт давно не був у Черкасах, тому ми розуміли рівень очікування у містян саме на їхній концерт, – розповідає співорганізатор Денис Гайда. – Нам також дуже важливо, аби ми черкасці їх гарно прийняли, адже з гуртом «O. Torvald» ми ведемо перемовини ще із 2016 року.

У новий реліз гурту «O. Torvald» увійшли 5 абсолютно нових пісень та три бонус-треки: кавер на L.V. гурту «Скрябін», дует із групою «Бумбокс» «Вечiр в Рiо» та ремікс від Nick Nicker.

У коментарі порталу «Без табу» лідер гурту «O.Torvald» зауважив, що нова збірка пісень включає абсолютно різні за настроєм та звучанням пісні, але об’єднує їх творча свобода. Більшість із тренків музиканти записувати на живо, а тексти до більшої частини синглів написав сам Женя Галич.

Нагадаємо, перша частина всеукраїнського туру «O. Torvald» на підтримку нового альбому стартувала ще 4 листопада у місті Суми. Хлопці вже встигли дали концерти у таких містах, як Рівне, Луцьк, Вінниця, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів, Полтава, Харків, Київ та Житомир. А наприкінці березня гурт відправився у європейський тур, після якого продовжать гастролювати Україною на підтримку нового альбому. Тож уже на початку травня Черкаси зможуть насолодитися звучанням альбому «Бісайди».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x