На сесію міської ради прийшли працівники «Черкасиелектротрансу»

На сесію міської ради прийшли працівники «Черкасиелектротрансу»

Скрутне становище КП «Черкасиелектротранс» змусило працівників прийти на сесію міської ради з вимогами. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Працівники підприємства вимагають, щоб Програма розвитку електротранспорту в місті, згідно якої і відбуваються розрахунки з ними, продовжили не на три місяці, а на рік. За таких умов на комунальному підприємстві можлива стабільна робота.
Між «Електротрансом» і міською радою укладено договір на виконання робіт, є чітко визначені параметри розрахунків, але їх або не виконують, або виконують невчасно, жаліються працівники. Тому з вимогою розрахуватися з ними за виконану роботу працівники електротрансу сьогодні прийшли на сесію.

– Нам нарахований штраф у 205 тисяч гривень за невчасно сплачені податки «Черкасиелектротрансом», а аванс працівникам виплачений лише по тисячі гривень, — наголошує керівник КП «Черкасиелектротранс» Петро Кучер, – на підприємстві працює 400 осіб. – Я прошу продовжити Програму розвитку електротрансу до 2020 року. Ми вчасно і у повному обсязі виконуємо свою роботу, тому просимо вчасно розраховуватися і з нашим підприємством.
Секретар міськради Ярослав Нищик відзначив, що вони ознайомлені із цією проблемою. Та нагадав, що кошти ще не закладені також і на оновлення рухомого складу тролейбусів. Тому це питання потрібно вирішувати.
Депутат міськради Олександр Радуцький запропонував внести це питання у порядок денний продовження земельної сесії. Депутати підтримали пропозицію.

На сесію міської ради прийшли працівники «Черкасиелектротрансу»


– Зміни в Програму потрібно вносити сьогодні, адже до 10 квітня потрібно виплатити заробітну плату, а вже до вечора потрібно розрахуватися за електроенергію. Депутат зауважив, що Програма розвитку електротрансу всі комісії пройшла і виконком її розглянув.
За словами начальника управління транспорту департаменту житлово-комунального комплексу ЧМР Віталія Москаленка, для забезпечення належної роботи підприємства в Програмі потрібно закласти 54 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x