«Черкаський Дніпро» обіграв «Волинь»

У рамках 23-го туру чемпіонату Першої ліги зустрічалися «Черкаський Дніпро» та «Волинь». Матч відбувався 28 березня на стадіоні «Центральний» в місті Черкаси. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту клубу.

Команди зіграли перенесений матч який мав відбутися ще 18 березня. Цього разу погода знову могла нанести свої корективи, але завдяки працівникам стадіону «Центральний» гра відбулася.

Якщо переходити вже безпосередньо до гри, то господарі відразу захопили ініціативу. Ця активність вилилась у швидкий гол вже на 7 хвилині. Автором забитого м’яча став Роман Локтіонов. Через 10 хвилин ще один вибух позитивних емоцій вболівальникам подарував Максим Зеленевич, подвоївши рахунок гри.
Гравці «Волині» спробували перехопити ініціативу. Їм вдалося створити декілька небезпечних моментів, але блискуча гра голкіпера «дніпрян» Ореста Будюка відвела загрозу від воріт черкаського клубу. Можливість збільшити свою перевагу до трьох м’ячів була і у «Дніпра». Небезпечним моментом відзначився Олег Тарасенко.Після його удару головою, лише поперечна стала на заваді забитого м’яча.

Все, на що спромоглися гравці«Волині»,скоротити відставання. Нападник Андрій Яковлев встановив остаточний рахунок в матчі вже в доданий арбітром час – 2:1.
Таким чином, «Черкаський Дніпро» бере в домашньому поєдинку три започки і продовжує боротьбу за збереження прописки в першій лізі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x