Олександр Кольченко – найкращий снайпер Суперліги

Олександр Кольченко – найкращий снайпер  Суперліги

Капітан Черкаських Мавп Олександр Кольченко став найрезультативнішим гравцем регулярного чемпіонату Суперліги Парі-Матч. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту ФБУ.

У 27 поєдинках «регулярки» захисник черкаського клубу набирав в середньому 17,4 очка (двоочкові – 56,9%, триочкові – 39,1%, штрафні – 83,5%). Рекордом результативності Кольченка у поточному сезоні стали 34 очки у виїзному матчі проти одеської БІПи.

Другим за результативністю став форвард Дніпра Станислав Тимофеєнко. Капітан переможців регулярного чемпіонату в середньому у 27 матчах регулярного чемпіонату набирав 17,0 очка (двоочкові – 56,9%, триочкові – 33,3%, штрафні – 76%). Найрезультативнішу гру Тимофеєнко провів у виїзному матчі проти Будівельника, в якому він набрав 35 очок.

Закриває трійку кращих снайперів «регулярки» розігруючий Хіміка Деррік Колтер, який взяв участь в усіх 28 матчах чемпіонату, в яких набирав в середньому 16,7 очка (двоочкові – 50,7%, триочкові – 31,2%, штрафні – 75,2%). Рекордним для американського легіонера став домашній матч проти Миколаєва, в якому Колтер набрав 29 очок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x