Тримісячна Оля, яку побив її батько, прийшла до тями (відео)

Тримісячна Оля, яку побив її батько, прийшла до тями (відео)

Медики Черкаської обласної дитячої лікарні повідомили, що стан тримісячної Олі, яку побив її тато, покращився. Про це «Нова Доба» дізналася з сюжету ТСН.

Дівчинка ще в реанімації, проте вже прийшла до тями. Вона реагує на світло та самостійно дихає.
«Її стан залишається тяжким, але є позитивна динаміка. Тобто з’явились елементи свідомості, дитина проситься на руки – все це приємний момент», − каже завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Віктор Жила.
Батька дитини затримали та вже обрали йому запобіжний захід – два місяці у СІЗО. Мати зараз перебуває в палаті. Жінка говорить, що зараз їй допомагають волонтери. Адже щодня лікарі виписують нові списки з ліками, грошей на які у жінки немає.
«Телефонували із соцслужби та сказали, що якщо мою провину доведуть, то дитину заберуть, але я до цього не причетна», − наголошує мати маленької Олі.
У службі у справах дітей розповідають, що про проблеми у цій родині нічого не знали.
«За час їхнього проживання тут ніяких повідомлень, ні від сільського голови, ні від медпрацівників не було. Ми тільки по факту дізнались, що трапилася така трагедія в родині», − говорить керівник відділу адміністрації Корсунь-Шевченківського району Людмила Горьова.
Що будуть робити далі, соцпрацівники не кажуть. Поки вони чекатимуть висновків слідства. Мама ж дівчинки збирається довести, що вона може дбати про доньку. Однак скільки ще часу Оля перебуватиме в лікарні, медики не прогнозують.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x