На ПАТ «Черкасиобленерго» повністю погасили заборгованість із зарплати

На ПАТ «Черкасиобленерго» повністю погасили заборгованість із зарплати

Сьогодні, 29 березня, працівникам ПАТ «Черкасиобленерго» виплачено 100% заробітної плати за лютий. Незважаючи на те, що в попередніх повідомленнях йшла мова про виплату лише 50% за лютий, компанії вдалося акумулювати кошти, і забезпечити виплату до Великодніх свят лютневої зарплати в повному обсязі з урахуванням заохочувальної частини. Про це «Нова Доба» дізналася в ПАТ «Черкасиобленерго».

Як зазначив голова правління Товариства Олег Самчук, такого результату вдалося досягти завдяки ефективній та злагодженій роботі усіх підрозділів підприємства, вчасним розрахункам споживачів та 100% алгоритму.

– Ми зробили усе можливе для того, щоб якнайшвидше погасити заборгованість та налагодити сталу роботу наших районів електричних мереж та компанії в цілому. Дякую працівникам, директорам, головним інженерам, заступникам по збуту компанії і РЕМів за те, що добре відпрацювали перший квартал 2018 року. Він був важкий, але стабільний і контрольований, – підкреслив Олег Самчук.

Також він повідомив про те, що у зв’язку із відсутністю кворуму в НКРЕКП у квітні стовідсоткового алгоритму не буде у жодної компанії.

– Для кожної компанії встановлюється розрахунковий алгоритм. Для нас це 13,37 відсотка. Тобто, кошти на виплату заробітної плати та функціонування будуть, але не в тих обсягах, які передбачає стовідсотковий алгоритм, – поінформував голова правління.

Також, як і обіцяло керівництво Товариства, до кінця квітня працівники РЕМів будуть забезпечені спецодягом, чоботами та захисними касками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x