Черкащанин врятував дітей, які провалилися під кригу

Черкащанин врятував дітей, які провалилися під кригу

26 березня, близько 16:00, прогулюючись центральним міським пляжем, студент 2 групи 1 курсу біолого-технологічного факультету Білоцерківського НАУ Ілля Махаринець звернув увагу на дітей, які гралися на березі річки. Через кілька хвилин Ілля почув крик про допомогу. Не роздумуючи, він швидко відреагував – роздягнувшись, Ілля кинувся на допомогу дітям, які провалилися на тонкій крижині під лід. Про це «Нова Доба» дізналася із Фейсбук-сторінки Білоцерківського національного аграрного університету.

Черкащанин врятував дітей, які провалилися під кригу

Студент, невагаючись, ліг та почав повзти по тонкому льоду, який був тільки біля берега, та витягнув хлопчика із холодної води. Залишивши його у безпеці Ілля повернувся за другим хлопчиком, який продовжував залишатися у воді. Зробивши кілька кроків по льоду, Ілля та шестирічна дитина знову провалилися, мобілізувавшись він знову виліз на кригу та витягнув хлопчину з води. Все це відбувалося дуже швидко. Потім Ілля відвів дітей на кафедру фізичного виховання та викликали швидку допомогу.

Хлопчики, мабуть, будуть пам’ятати цей страшний для них день, який на щастя, закінчився благополучно та святкуватимуть свій другий день народження.

Махаринець Ілля народився 8 травня 2000 р. у м Сміла, що на Черкащині, в сім’ї учасника АТО. Це вже не перший випадок у нашого героя. Восени він врятував дідуся на річці Рось біля Таращанського мосту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x