Черкаська вода на 5 місці

Черкаська вода на 5 місці

За результатами четвертого всеукраїнського муніципального опитування, яке було проведене соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту, Черкаси посіло 5 місце за рівнем якості водопостачання. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі КП «Черкасиводоканал».
Це щорічне дослідження відображає розширений погляд на ставлення громадян до місцевого самоврядування і муніципальних послуг. Його результати свідчать про те, що кропітка праця КП «Черкасиводоканал» не залишилася непоміченою. Показово, що серед всіх міст саме черкащани віддали найбільше голосів (15%), оцінивши якість рівня водопостачання на «відмінно».
Опитування було проведене в період з 20 січня – 10 лютого 2018 року у 22 обласних центрах України. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 000 респондентів.
Така оцінка споживачів є приємним стимулом для подальшої роботи. Колектив підприємства і надалі робитиме все для того, щоб збільшити відсоток оцінок «відмінно» та зменшити кількість незадоволених якістю послуг.

Черкаська вода на 5 місці

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x