Чемпіонат Золотоноші з волейболу виграв «Статус»

Чемпіонат Золотоноші з волейболу виграв «Статус»

Напруженою видалася остання зустріч 5-го чемпіонату міста з волейболу на призи газети «Златокрай». У боротьбі за медалі найвищого ґатунку зустрічалися «Статус» (Золотоноша) та «Маяк» з Піщаного. Майстерність гостей, їхня воля до перемоги, злагоджена гра та набутий досвід заслуговують найкращих слів. Потужна група підтримки піщанців чинила неабиякий моральний тиск на команду-суперника. Хоча й когорта вболівальників у «Статуса» теж була не меншою. Адже серед їхніх прихильників навіть нещодавні суперники – гравці та вболівальники новодмитрівського «Прайму». Вони, як ніхто, переймалися результатом гри. Адже перемога міської команди забезпечувала їм срібло. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У перших двох партіях лідирував «Статус», але його перевага була настільки мінімальною, що прогнозувати остаточний підсумок гри не брався ніхто. Більше того, важко було навіть передбачити кількість зіграних партій – 3 чи 5. Третя партія стала вочевидь переломною. Перевага 4-разових чемпіонів була переконливо, а різниця в рахунку стала доволі відчутною – 5-7 м’ячів. Вигравши три партії, «Статус» не залишив жодних шансів спортсменам «Маяка» і став чемпіоном вп’яте.

Кубок та золоті медалі у складі золотоніської команди здобули: Віталій Войцехівський (капітан), Віктор Ткаченко, Богдан Артеменко, брати – Юрій та Олег Хомути, Олексій Черкас, Сергій Соколов, Олександр Рудь, Владислав Лангов, Валерій Федорець. Срібло дісталося новодмитрівському «Прайму» – капітан Степан Семенко, а бронза – у піщанського «Маяка» (Олександр Шевченко).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x