Черкасиобленерго прозвітувало про рік роботи (ВІДЕО)

Черкасиобленерго прозвітувало про рік роботи (ВІДЕО)

у ПАТ «Черкасиобленерго» підбили підсумки діяльності за рік роботи. Голова правління Олег Самчук та директори напрямків товариства розповіли, про разючі зміни, які відбулися в житті підприємства, та поділилися спогадами про те, яким нелегким шляхом довелося досягати нинішнього успху. Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».

На конкретних прикладах голова правління та директори напрямків Товариства, окреслили діяльність підприємства за рік, динаміку позитивних змін, характер зовнішніх та внутрішніх чинників які заважали чи навпаки сприяли виходу підприємства з кризи.

Черкасиобленерго прозвітувало про рік роботи (ВІДЕО)

– Ми ідемо по життю із оптимістичним гаслом, яке і допомогло нам вивести підприємство із кризи: «Змінимо себе, змінимо наше підприємство і зрештою змінимо нашу країну». Ми цілком здатні досягти поставленої мети. І ми це довели протягом минулого року, – наголосив Голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

На завершення голова правління висловив глибоку вдячність колективу ПАТ «Черкасиобленерго», подякував голові Черкаської ОДА Юрію Ткаченку, заступнику голови Черкаської ОДА Сергію Овчаренку, керівництву області та Черкас, депутатам всіх рівнів та головам районних адміністрацій, журналістам за ту підтримку, яку постійно відчуває ПАТ «Черкасиобленерго».

Про кризу, боротьбу зі скрутою та кроки, які вивели з неї підприємство журналістам розповів також документальний фільм, створений на основі матеріалів місцевих ЗМІ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x