На Черкащині борються з перевізником

На Черкащині борються з перевізником

Жителі Руської Поляни борються за належні умови перевезення у маршрутках номер 119. Активісти створили ініціативну групу для боротьби з неякісним перевезенням. Поломані та брудні автобуси, невідповідність графікам руху, проїзд «без квитків» змусили людей вийти на вулицю і провести збори для подальшого вирішення питання. Про це \”Нову Добу\” інформує власний кореспондент.

На Черкащині борються з перевізником

Член ГО «Праведність» Олександр Тимарський ініціював сьогоднішню зустріч і підготував звернення до районної та обласної влади.
– Треба вирішувати це питання зараз, – каже активіст, – у перевізника даного маршруту закінчується контракт. Тому нехай або виконує умови людей, які користуються цим маршрутом, або будемо міняти перевізника.
– Ми живемо під обласним центром і не можемо до нього добратися! – обурюється місцева жителька
Людмила Стець. – Чому раз на годину лише автобус. Чому інші руськополянці можуть виїхати в місто кожні 15-20 хв, а в нашому районі, що не люди?
– В автобус у години пік «влазить» майже сто осіб, чому вважають цей маршрут збитковим? Тому що квитків не допросишся у водія? – обурюється Наталія Макіда.

Люди зізнаються, що коли просять дати квиток, водій нецензурною лайкою відповідає, що квитки людям не потрібні. А перевозячи таку кількість осіб в маршрутці, водії наражають людей на небезпеку і порушують всі правила безпеки перевезень. Понад півроку тарифи на проїзд на маршруті підняли до 15 гривень. На думку активістів це питання також потребує вирішення, тому що ціна явно завищена, а якість перевезення вимагає кращого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x