Черкащанина звинуватили у терористичній діяльності

Черкащанина звинуватили у терористичній діяльності

Прокуратурою Черкаської області за наслідками спеціального (заочного) досудового розслідування, яке здійснювалося слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника, який бере участь в діяльності терористичної організації «Донецька народна Республіка» та обвинувачується за ознаками кримінального кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Прокуратури Черкаської області.

Установлено, що чоловік до 2014 року працював в УМВС України в м. Донецьк, а з початком антитерористичної операції та по цей час бере участь у діяльності незаконного збройного формування «МВС ДНР» на території Донецької області, чим сприяє діяльності терористичної організації «Донецька народна Республіка» на тимчасово окупованій території.

У зв’язку з тим, що чоловік переховується від слідства на тимчасово окупованій території, його оголошено у всеукраїнський розшук і судом надано дозвіл на його затримання.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x