Черкащанина засудили до довічного ув’язнення за подвійне вбивство

Черкащанина засудили до довічного ув’язнення за подвійне вбивство

Прокуратурою Черкаської області на належному рівні підтримано державне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя Чигиринського району, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 185 (крадіжка), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Прокуратури Черкаської області.

Завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням встановлено, що 34-річний непрацюючий, раніше судимий чоловік у квітні – травні минулого року, на території Чигиринського району, з корисливих мотивів вчинив два розбійні напади на домоволодіння та умисно вбив їх власників.

Крім цього, зловмисник обвинувачується в крадіжці продуктів харчування та алкогольних напоїв з одного кафе-барів Чигиринського району.

За принципової позиції державного обвинувача, який враховуючи тяжкість вчинених злочинів і суспільну небезпеку скоєного, наполягав на суворому покаранні, 30.03.2018 вироком Черкаського районного суду чоловіка визнано винним й засуджено до довічного позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу, триває строк апеляційного оскарження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x