Городищани прибрали парки, вулиці і кладовища

Городищани прибрали парки, вулиці і кладовища

У населених пунктах Городищини оголошено місячник озеленення, прибирання та благоустрою. Участь в акції беруть представники громадськості, учнівської та студентської молоді, трудові колективи підприємств, установ, організацій, а також безробітні громадяни.

На початок квітня вже виконано великий обсяг робіт: упорядковано квітники, парки, сквери, зупинки громадського транспорту, пам’ятники воїнам, жертвам голодомору та загиблим під час виконання інтернаціонального обов’язку, обеліски, братські могили, кладовища.

Про це «Новій Добі» повідомили в Городищенському центрі зайнятості.

Городищенський районний центр зайнятості організував активну роботу з інформування населення. Вже 5 осіб з числа безробітних взяли участь у громадських роботах в рамках акції з благоустрою в місті та 129 осіб – у селах та селищах району. Ними було упорядковано 28 вулиць та 7 кладовищ.

Проведення щорічної Всеукраїнської акції відображає активну життєву позицію і прагнення городищан не на словах, а на ділі дбати про чистоту довкілля, зберегти природу для майбутніх поколінь, створювати умови, сприятливі для життєдіяльності всіх мешканців та гостей Городищенського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x