У Черкасах відбувся Чемпіонат області з шахів

У Черкасах відбувся Чемпіонат області з шахів

Чемпіонат Черкаської області з шахів серед юнаків та дівчат відбувся у шаховому клубі «Дебют» позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

На весняних канікулах найкращі шахісти області змагалися за комплекти нагород серед вікових категорій до 8, 10, 12, 14, 16 та 18 років. Загалом у чемпіонаті взяли участь близько 100 спортсменів із Черкас, Сміли, Кам’янки, Золотоноші, Умані та Білозір’я.

У залежності від кількості учасників турніри вікових категорій проходили або за швейцарською, або за круговою системами. Контроль часу для всіх був один – 40 хвилин на партію кожному шахісту.

На чемпіонаті було розіграно 36 нагород, 13 з них здобули вихованці «Дебюту» Багатопрофільного молодіжного центру, 7 нагород отримала команда «Золотого пішака» (м. Черкаси), по 6 – команди із Кам’янки та Сміли, 2 – Білозіp’я, 1– Золотоноші та 1– ЦДЮТ (м. Черкаси).

Вітаємо талановитих шахістів Центру: Антонову Олександpу, Пустовіта Максима, Магльованого Нікіту, Каpасевича Андpія, Остpенського Назаpа, Дику Віктоpію, Сеpгієнко Катеpину, Твеpдохліб Анастасію, Школьного Аpтема та тренерів – Гpигор’єва Олексія і Бодрова Тимофія!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x