Підозрюваного у вбивстві жінки з Ватутіного взяли під варту

Підозрюваного у вбивстві жінки з Ватутіного взяли під варту

Звенигородська прокуратура веде розслідування у справі за фактом умисного вбивства жительки міста Ватутіне. Підозрюваного взяли під варту. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-служби прокуратури Черкаської області.
На цей час установлено, що до вбивства жінки, 1970 року народження причетний її співмешканець, який в ході сварки наніс потерпілій дерев`яною качалкою та ногами численні удари в область грудної клітки та голови. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці. У подальшому зловмисник намагався приховати сліди злочину та інсценував подію, як нещасний випадок.
Чоловіка, який у минулому вже мав проблеми із законом та був раніше судимий за розбій, затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України.
За клопотанням прокурора, ухвалою слідчого судді стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x