Застілля закінчилось переломами обох ніг

Застілля закінчилось переломами обох ніг

Під час сварки чоловік ударив свого знайомого сокирою, через що останній отримав переломи обох ніг. Дії зловмисника кваліфіковано за ст. 121 Кримінального кодексу України. Про це повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області. До чергової частини Шполянського райвідділу міліції звернувся медичний працівник районної лікарні, який повідомив, що до них з тілесними ушкодженнями доставлено 40-річного жителя одного із сіл району. Черговий по райвідділу направив до медичного закладу слідчо-оперативну групу.

При розмові з потерпілим правоохоронці з’ясували, що того дня він гостював у свого товариша. Не обійшлося без оковитої. Після кількох чарок між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар схопив сокиру, яка стояла в коридорі, і вдарив нею гостя. Зрозумівши, що накоїв, викликав швидку допомогу.

У кабінеті слідчого підозрюваний розповів, що трапилося та запевнив, що кається у вчиненому та винить у всьому горілку. Він запевняє правоохоронців, що хотів лише налякати товариша, однак не розрахував силу, але за вчинене доведеться відповідати перед Законом.
Наразі він дає покази. Відносно чоловіка слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x