Прикордонники з Оршанця дякують землякам за підтримку (ФОТО)

Прикордонники з Оршанця дякують землякам за підтримку (ФОТО)

Лист-подяка черкащанам
Шановні мешканці міста Черкаси та Черкаської області!
Дорогі наші земляки!
Уже понад два тижні окремий підрозділ Державної прикордонної служби України – 2-га мотоманеврена група від Навчального центру Державної прикордонної служби виконує завдання з охорони Державного кордону на ділянці Донецького прикордонного загону Східного регіонального Управління.
Мотоманеврена група, здійснивши марш від місця постійної дислокації, селища Оршанець Черкаського району, до населеного пункту Олексіївське Амбросівського району Донецької області, протягом короткого часу облаштувавши наметне містечко та організувавши його охорону, приступила до виконання свого основного завдання: охорони визначеної ділянки кордону з Російською Федерацією. Особливою подією 16 березня було проведення ритуалу підняття над військовим містечком Державного Прапору України, прапору міста Черкаси та прапору Черкаської області.

Прикордонники з Оршанця дякують землякам за підтримку (ФОТО)

За певних причин ми не можемо повідомити кількісний склад групи, озброєння та визначену ділянку, за охорону якої відповідає 2-га мотоманеврена група, але з впевненістю скажемо наступне: дружній колектив групи на запитання зацікавлених осіб відповідає чітко й зрозуміло: «Завдання, поставлені перед нами керівництвом Державної прикордонної служби України, завжди будуть виконуватися якісно, вчасно та беззаперечно. Ми завжди діємо виключно тільки відповідно до законів України «Про Державний кордон України», «Про Державну прикордонну службу України» та за покликом свого серця й своєї душі. Ми ніколи не зрадимо військовій присязі на вірність народові України!».

Протягом перших днів до місця дислокації почали прибувати вантажні автомобілі з причепами завантаженими «під самий дах» з гуманітарною допомогою воїнам – прикордонникам Навчального центру від обласної та районних адміністрацій Черкащини, небайдужих мешканців міста Черкаси та Черкаської області, і багатьох приватних підприємців.
З надходженням цієї допомоги ми змогли посилити раціон харчування 100% особового складу, значно покращити умови проживання: в кожному наметі поставити зручні для відпочинку та сну стелажі, поставити столи для прийняття їжі, покласти дерев’яну підлогу у похідній лазні та багато іншого.

Прикордонники з Оршанця дякують землякам за підтримку (ФОТО)

За благословення Митрополита Черкаського і Канівського Софронія наше військове містечко відвідав протоієрей Свято-Михайлівського собору міста Черкаси Євгеній.
Шановні наші земляки та ветерани – воїни запасу Прикордонних військ Черкащини! Наша мотоманеврена група має усе необхідне за усіма видами забезпечення, що дозволяє нам якісно виконувати завдання з охорони державних рубежів та недоторканості Державного кордону, а саме продуктами харчування ,паливо-мастильними матеріалами, речовим майном та спорядженням!

Прикордонники з Оршанця дякують землякам за підтримку (ФОТО)

Але Ваша моральна, духовна, а також постійна матеріальна підтримка та турбота завжди нагадує усім нам, що в цей скрутний час для нашої держави ми не залишилися самі!
Силами колективу ми продовжуємо розбудову та благоустрій нашого містечка, налагодження зв’язків з місцевим населенням, та безперервно виконуємо завдання з охорони державного кордону України.
Ми знаємо і завжди пам’ятаємо, що в нашому мальовничому Черкаському краю живуть справжні українські патріоти, доброзичливі, чуйні, відкриті, щирої душі люди! Завдяки отриманій від Вас допомозі персонал мотоманевреної групи має змогу проживати в належних умовах, постійно має покращений раціон харчування, добре опалення в наметах, автономне електричне освітлення, а також повністю забезпечений змінним взуттям.
Керівництво та персонал мотоманевреної групи не зупиняються на досягнутому. Щоденно покращується благоустрій містечка, медичне забезпечення, проводяться заняття з персоналом з спеціальної підготовки, а також здійснюється підготовка щодо виконання раптово виникаючих завдань.
Прикордонники з Оршанця дякують землякам за підтримку (ФОТО)
Ми, прикордонники Навчального центру Державної прикордонної служби України, офіцери, прапорщики та сержанти військової служби за контрактом, курсанти та цивільні працівники, від себе та наших родин щиро вдячні усім Вам за Вашу любов, турботу, доброту і щирість справжніх українців!
Особливу подяку хочемо виразити голові Черкаської обласної адміністрації Ткаченко Юрію Олеговичу, керівнику підприємства «Хімволокно» Бажановій Наталії Максимівні, керівнику правозахисної організації «Актив Черкащини» Зорі Руслану Сергійовичу, фермерським господарствам «Ольвія» та «Фенікс», Шполянського району Черкаської області їх керівникам Кравченку Івану Володимировичу і Гомонюк Олександру Миколайовичу, а також усім працівникам даних підприємств та жителям села Балаклея Смілянського району Черкаської області.
Від щирого серця дякуємо усім ветеранам, воїнам запасу Прикордонних військ та мешканцям міста Черкаси та Черкаської області!

З повагою, керівництво та персонал 2-ї мотоманевреної групи Навчального центру Державної прикордонної служби

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x