Юні вокалісти з Черкас стали лауреатами на конкурсі «Акорди Хортиці»

Юні вокалісти з Черкас стали лауреатами на конкурсі «Акорди Хортиці»

Щороку в місті Запоріжжя проходить Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Акорди Хортиці». В цьому році конкурс-фестиваль проходив у вісімнадцятий раз. Учні Черкаської дитячої музичної школи № 1 ім. М.В. Лисенка неодноразово приймала в ньому участь і повертались додому переможцями. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській дитячій музичній школі № 1

«Акорди Хортиці» – це конкурс, який своїм високим професійним рівнем та широкою географією учасників по праву заслужив повагу в культурному середовищі нашої країни.

Черкаська ДМШ №1 ім. М.В. Лисенка була представлена юними вокалістами Токовою Анастасією та Гладкій Іриною, для яких даний конкурс-фестиваль став справжньою школою професійної майстерності.

Після конкурсного виконання програми та очікування результатів було дуже радісно дізнатись, що Гладкій Ірина стала лауреатом І премії в 2-й категорії, а Токова Анастасія посіла місце лауреату ІІІ премії у 3-й віковій категорії.

Викладач обох дівчаток – Варавіна Ірина Миколаївна, концертмейстер – Рябоконь Леся Петрівна. Потрібно відмітити, що викладач отримала від організаторів конкурсу подяку за виховання лауреатів, а концертмейстер визнана одним з кращих концертмейстерів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x