Концерт віртуоз-оркестру «KIEV TANGO Project»

Концерт віртуоз-оркестру «KIEV TANGO Project»

Вперше у Черкасах єдиним промоконцертом, музичний феномен України – віртуоз-оркестр KIEV TANGO PROJECT.

KIEV TANGO PROJECT підірвав культурний простір України, перекинувши в свідомості багатьох саме уявлення про стиль танго. Сьогодні це єдиний в Україні танго-оркестр, який виконує танго в оригінальному складі: скрипка, бандонеон, рояль і контрабас.

Саме наявність у складі інструментів досить екзотичного бандонеону – різновиду гармоніки, названого в честь його винахідника Генріха Банда, і який є є невід\’ємною частиною справжніх танго-оркестрів Аргентини, – надає неперевершеної елегантності стилю звучання віртуоз-оркестру KIEV TANGO PROJECT.

Репертуар KIEV TANGO PROJECT складається з декількох різноманітних програм: це танго «Золотого віку», Tango Nuevo, світові хіти у стилі танго, а також відомі українські народні тими, аранжовані у дусі танго.

Стиль, неймовірна енергетика, найвище художнє і професійне виконання у вишуканому оформленні, а також, фірмове звучання – все це KIEV TANGO PROJECT.
Ви закохаєтеся в цей оркестр з перших акордів. Концерти KIEV TANGO PROJECT – це завжди величезна подія і завжди яскраве свято, тому що смороду вміють здивовувати і захоплювати слухачів, поринаючи їх у світ високої музики!

Організатор: Обласний краєзнавчий музей
Дата: 15 квітня 2018, 19:00 – 21:00
Де: вул. Слави, 1

Деталі за посиланням та за тел.: (0472) 36-12-35
Ціна – 70 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x