Переможці інкубатора громадських проектів «ідея-дія-результат» поїдуть на обмін досвідом в Європу

Переможці інкубатора громадських проектів «ідея-дія-результат» поїдуть на обмін досвідом в Європу

11 квітня 2018 року в прес-центрі «Нової Доби» за адресою вул. Хрещатик, 223 відбудеться прес-конференція щодо запуску четвертого сезону інкубатора «Ідея-Дія-Результат» від команди «Промолодь».

«Ідея-Дія-Результат» — це інкубатор громадських проектів в Черкасах. Його організатори Дарина та Іван Подоляни проводять цикл безкоштовних занять для активістів, щоб допомогти їм реалізувати свій проект, корисний для міста. Навчальна програма стартує 17 квітня та триватиме три тижні. Впродовж неї учасники дізнаються як формувати бізнес-модель проекту, піарити його та залучати кошти для реалізації. Творці ж найкращих п’яти проектів отримають поїздку в Європу та менторську підтримку для розвитку проекту.

За три роки переможці та учасники інкубатору здійснили понад 25 проектів, серед яких мистецькі та спортивні фестивалі, освітні курси, волонтерські тури, креативні суботники, майстерні тощо.

Прес-конференція відбудеться у прес-центрі «Нової Доби» за адресою вул. Хрещатик, 223. Початок о 10:00. Запрошуємо журналістів до участі і гарантуємо, що переможці інкубатора створять ще не один крутий інфопривід для ваших ЗМІ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x