Футболісти «Черкаського Дніпра» виграли матч у харківської команди

Футболісти «Черкаського Дніпра» виграли матч у харківської команди

Сьогодні, 11 квітня, молодіжний склад «Черкаського Дніпра» у надпринциповому матчі переміг на стадіоні спорткомплексу Білозірської академії футболусвого свого прямого конкурента «УФК-Олімпік» із Харкова 4:1. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

Перемога дозволила підопічним Анатолія Дейнеки одноосібно очолити групу №3 Першої ліги. Забитими голами відзначилися Станіслаш Нікішов (дубль), Вадим Тенжицький та В\’ячеслав Стрикаль.

Гості активно розпочали звітний поєдинок і у своїй першій атаці поцілили у стійку воріт господарів поля. На 16-ій хвилині харків\’яни, реалізувавши розіграш кутового, відкрили рахунок у звітному поєтинку.

Резервісти «Черкаського Дніпра» вміло та вчасно внесли зміни в тактичну побудову гри на полі та вже до перервими мали переконливий запас забитих м\’ячів. Кирило Цокало двічі вдало асистував Станіславу Нікішову. Ефектним і результативним був удар з льоту у виконанні Вадима Тенжицького. Після перерви, реалізувавши вихід один в один, переможну «крапку» поставив В\’ячеслав Стрикаль.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x