У канівських школах планують відкрити 9 перших класів

У канівських школах планують відкрити 9 перших класів

Депутати Канівської міської ради ухвалили рішення «Про набір дітей до 1-их класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Канева у 2018 році». Про це «Нова Доба» від прес-служби Канівської міської ради.

Відтак, до 1 вересня 2018 року відділу освіти необхідно забезпечити 100 % охоплення дітей 6 (7) років початковою освітою та відповідно до заяв батьків і вищевказаних нормативних документів у закладах загальної середньої освіти міста Канева відкрити 9 перших класів, а саме:

– Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка Канівської міської ради Черкаської області – 2 класи;
– Канівська гімназія імені Івана Франка Канівської міської ради Черкаської області – 1 клас;
– Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Канівської міської ради Черкаської області – 2 класи;
– Канівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Канівської міської ради Черкаської області – 3 класи;
– Канівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням іноземних мов Канівської міської ради Черкаської області – 1 клас.

У ході обговорення депутати висловлювали думки, що залежно від місця розташування окремі школи мають більше дітей, в той час як віддалені – навпаки страждають від браку школярів. Утім, за словами начальника відділу освіти Надії Голди, впливати на вибір навчального закладу батьків відповідно до законодавства освітяни права не мають.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x