Чоловік потрапив у смертельну ДТП на викраденому авто

Чоловік потрапив у смертельну ДТП на викраденому авто

У Маньківському районі 30-річний чоловік в стані алкогольного сп\’яніння викрав у пенсіонера автомобіль, на якому втрапив у смертельну ДТП. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ГУ НП Черкаської області.

Заява про викрадення автомобіля ВАЗ-21063 надійшла від пенсіонера мешканця одного із сіл Маньківського району. Чоловік розповів, що відійшов до крамниці на хвилину, а коли повернувся то побачив як невідомий від’їжджає за кермом його автівки.

Чоловік потрапив у смертельну ДТП на викраденому авто

У ході слідчо-оперативних заходів співробітники поліції знайшли на узбіччі біля сусіднього села розбитий викрадений транспорт і тіло самого викрадача. Вже пізніше його було встановлено. Ним виявився 30-річний місцевий житель. З\’ясувалося, що чоловік перебуваючи на підпитку викрав транспортний засіб, не впорався з керуванням і врізався в дерево. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

За даним фактом слідчим відділом Маньківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Тіло зловмисника направлено в морг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x