«Космічні фантазії» презентували діти у Черкасах

«Космічні фантазії» презентували діти у Черкасах

9 вихованців позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради нагороджені дипломами за призові місця в обласному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії», який відбувся на базі комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міської ради.

Понад 200 вихованців позашкільних навчальних закладів Черкаської області представили свої космічні фантазії у наступних номінаціях: «декоративно – ужиткове мистецтво» (вишивка, аплікація, вироби з різних матеріалів, м’яка іграшка, бісероплетіння, паперопластика), «поезія» та «образотворче мистецтво» (живопис, графіка, комікси, дизайн космічної валюти) у двох вікових категоріях: «молодша від 6 до 12 років» і «старша від 13 до 17 років».

Мистецькі роботи Олійник Олі, Кононенко Ані, Костенюк Марини, Труша Максима, Бараннік Олі, Тимошенко Маші, Деханової Лізи, Кутової Маші та Канельської Юлі відзначені суддівською колегією Конкурсу за оригінальність, креативність, якісний рівень виконання.

Вітаємо талановитих дітей та їхніх керівників – Курську Ольгу, Собко Вікторію, Коваленко Анжелу, Труш Людмилу і Тимошенко Галину.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x