В УДПУ імені Павла Тичини змагалися знавці географії

В УДПУ імені Павла Тичини змагалися знавці географії

Учасниками цьогорічного інтелектуального змагання «Географічний турнір–2018», що став для Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини гарною традицією, були вісім команд, які представляли учні Уманської загальноосвітньої школи І−ІІІ ступенів №3 і студенти двох факультетів: природничо-географічного та історичного. Творчими натхненниками і ведучими турніру виступили кандидати географічних наук, доценти Олександр Лаврик та Ірина Кравцова. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

 

 

Оцінювали учасників турніру компетентне журі, до складу якого ввійшли: завідувач кафедри географії та методики її навчання, доктор педагогічних наук, професор Оксана Браславська; доктор географічних наук, професор Сергій Половка; кандидати географічних наук, доценти Олексій Ситник та Ірина Козинська; представники УНУС − завідувач кафедри екології та безпеки життєдіяльності, доктор географічних наук, професор Сергій Сонько, доктор географічних наук, професор Юрій Кисельов, а також директор Уманської ЗОШ І−ІІІ ступенів №3 Андрій Пікалюк.

 

 

Змагання проходило у запеклій боротьбі! Завдання конкурсів Географічного турніру були пов’язані із знаннями географії та мали на меті визначити загальний рівень обізнаності студентів у цій науці. Важко переоцінити роль, яку відіграє географічна освіта в системі підготовки майбутніх фахівців. Вона визначається тими функціями, які відіграють географічні знання, уміння та навички в професійній діяльності фахівців різних спеціалізацій та кваліфікаційних рівнів, адже географія – наука міждисциплінарна за своєю природою.

 

 

 

За результатами 3 турів були визначені переможці. Уперше за усю історію турніру переможцями стали одразу дві команди: «Грінвіч» (команда природничо-географічного факультету УДПУ, капітан Леонід Кофанов) та «Конкістадори» (команда історичного факультету УДПУ, капітан Андрій Бодапростов). Почесне третє місце посіла команда «Альпіністи» природничо-географічного факультету університету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x