На Христинівщині чоловік вирізав машину лісу

На Христинівщині чоловік вирізав машину лісу

На Черкащині особі, яка здійснювала незаконну порубку дерев, оголошено про підозру. Незаконна порубка здійснювалася на території Христинівського району. Завдяки пильності лісника та оперативним діям поліцейських незаконну порубку дерев припинено. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації поліції Черкаської області.

 

До Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення від лісника про те, що ним в ході обходу території урочища «Яворівець» було виявлено незаконну порубку дерев, що знаходиться в межах Верхняцької селищної ради Христинівського району.

 

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було виявлено зрізані дерева, частина з яких лежала на землі, а частина була погружена до автомобіля. Встановлено, що дану порубку здійснив житель Христинівського району. Автомобіль та деревина  з місця події вилучені.

 

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 246  (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x