Нові подробиці побиття смілянського активіста

Нові подробиці побиття смілянського активіста

Вчора серед білого дня побили члена виконавчого комітету Смілянської міської ради Іллю Слободяника. Нові подробиці інциденту «Нова Доба» дізналася з сайту Сміла.ua.

Міський голова Олексій Цибко розповів, що Ілля Слободяник стояв на автобусній зупинці. До нього під’їхало авто, з нього вийшли невідомі і побили активіста. Йому вибили зуби, він отримав тяжкі тілесні ушкодження.
– Це неприпустиме явище – у центрі міста чинять розправу над людьми. Останнім часом у Смілі надто великий сплеск криміналу. Я буду скликати нараду, говорити про безпеку у місті та термінове встановлення камер відеоспостереження, – сказав Олексій Цибко.
Пізніше слово для виступу взяв начальник Смілянського відділу поліції Сергій Власенко. Він розповів, що вже встановлено і затримано особу, яка вчинила напад на активіста. З нападником працюють слідчі.
Сам потерпілий не в тяжкому стані. Але ступінь пошкоджень встановить судмедексперт.
Олексій Цибко виніс пропозицію виділити Іллі Сободянику матеріальну допомогу на лікування. Також члени виконкому вирішили, що здадуть гроші після наради із особистих коштів.
Відомо, що напередодні Ілля Слободяник опублікував пости у ФБ про діяльність браконьєрів. Можливо, його побиття пов’язане з цим фактом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x