Черкаські артисти піднімали бойовий дух прикордонників

Черкаські артисти піднімали бойовий дух прикордонників

Аби морально підтримати захисників Вітчизни – наших земляків, які нині несуть свою службу на рубежі Донецької області з Росією, група черкасців відвідала їх за місцем проходження служби 5 квітня 2014 року. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міської ради. Поїздку з концертною програмою було організовано за ініціативи управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради за підтримки міської громадської організації «БлокПост». Артисти з Черкас підготували прикордонникам Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України «Оршанець» чудову концертну програму.

У репертуарі артистів звучали пісні патріотичної тематики, козацькі пісні та романси. Та й самі виконавці, зокрема, солісти програми Олександр Недобор, Олександр Бабенко, Ірина Ярова та Жанна Котенко старалися, аби українською піснею підтримати моральний дух захисників Вітчизни, яким нині випало служити далеко від рідної домівки та виконувати почесний обов’язок захисту кордонів України в ці нелегкі для держави часи.

Ведучий концерту – Олександр Бондаренко читав бійцям авторські вірші, які він написав під час перебування на київському Майдані. Добрим словом слід згадати представників громадської організації «БлокПост», за підтримки якої для здійснення цієї поїздки було надано 2 мікроавтобуси. Громадські активісти привезли та вручили прикордонникам солодощі, а Черкаська міська спілка Афганістану передала прикордонникам медикаменти і картки поповнення мобільних телефонів.

Командир Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України «Оршанець» Ігор Момот подякував артистам за чудовий концерт, підтримку бойового духу прикордонників, за те, що вони дали змогу бійцям згадати рідний дім та відважилися подолати для цього не одну сотню кілометрів. Насамкінець, прикордонники гостинно провели для артистів екскурсію наметовим містечком, пригостили їх солдатським обідом. А проводжаючи артистів, запросили їх приїхати знову – на День прикордонника, який відзначається в Україні 28 травня 2014.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x