Черкаський баскетболіст отримав престижну нагороду в США

Черкаський баскетболіст  отримав престижну нагороду в США

Український баскетболіст американської студентської команди Канзаського університету «Канзас Джейгокс» Святослав Михайлюк отримав престижну нагороду Mr. Jayhawk. Про це «Нова Доба» дізналася з ресурсу Sport Arena.

Цю премію вручають баскетболістам, які залишили найбільш помітний слід в історії клубу на майданчику та за його межами. \”Разом з українцем нагороду також отримав його партнер по команді американець Девонте Грем\”, – зазначається у повідомленні.
Святослав є вихованцем «Черкаських Мавп». Грав за дитячі та юнацькі команди клубу. Дебютував в Українській баскетбольній суперлізі в сезоні 2012—2013, вийшовши за основний склад БК «Черкаські мавпи» у трьох матчах. У сезоні 2013—2014 провів за «Черкаські мавпи» 24 гри у Суперлізі та 10 ігор у Кубку України.

Раніше ЗМІ інформували, що 20-річний Михайлюк поставив крапку у студентській кар\’єрі. Тепер він має можливість потрапити в НБА через драфт, який відбудеться за два місяці. У сезоні-2017/2018 український атакуючий захисник проводив у середньому на паркеті 34,7 хвилини, за які набирав 14,7 очка, а також здійснював 4 підбирання та 2,7 перехоплення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x