Зелене яблуко натщесерце: чому корисно вживати?

Не тільки зелене яблуко, а й інші сорти цих фруктів здатні принести велику користь нашому здоров’ю. При цьому саме зелене яблуко відрізняється більш низьким вмістом калорій і високою концентрацією фітонутрієнтів. Останнім часом часто рекомендують з\’їдати зелене яблуко натщесерце. У цьому випадку фрукти не тільки наповнюють нас енергією, але і стимулюють наш метаболізм.

Допомагає скинути вагу
Одне зелене яблуко містить всього 80 калорій. Попри це, що містяться в ньому вуглеводи і амінокислоти роблять його важливим джерелом енергії.

Захищає від діабету
Щоденне вживання цих фруктів є простою і ефективною профілактикою розвитку такого серйозного захворювання, як діабет.

Корисно для серцево-судинної системи
Поживні речовини, які містить зелене яблуко (особливо це стосується флавоноїдів і клітковини) приносять користь здоров\’ю серцево-судинної системи.

Покращує травлення
Зелене яблуко, яке ви з’їли натщесерце, допомагає вилікувати уповільнене травлення і хронічні запори. Ці фрукти містять особливий тип клітковини – пектин. Він стимулює перистальтику кишечника, сприяє виведенню шлаків з організму.

Захищає головний мозок
Здоров\’я головного мозку людини залежить від великої кількості різних факторів. Коли ми їмо зелені яблука щоранку, знижується ризик розвитку захворювань, що викликають деградацію розумових здібностей.

Корисно для здоров\’я шкіри
Антиоксиданти захищають нашу шкіру від передчасного старіння і віддаляють появу перших вікових ознак. Ці субстанції стимулюють регенерацію і омолодження клітин шкіри. Це дозволяє зменшити кількість зморшок і пігментних плям.

Усуває зубний наліт
Натуральні кислоти цих фруктів відмінно очищають наші зуби і призупиняють розмноження бактерій, що викликають різні інфекції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x