Черкаські журналісти видали свою колегу заміж

Черкаські журналісти видали свою колегу заміж

Сьогодні в Черкасах у Відділі державної реєстрації актів цивільного стану по м. Черкаси реєстраційної служби Черкаського міського управління юстиції відбулася екстраординарна подія. Представниця колективу редакції «Нової Доби» Наталія Щепак вийшла заміж. За словами організаторів заходу, акція була б просто неможлива без участі преси. Чи не вперше в історії світової журналістики акули пера і диктофона не просто документували те, що відбувалися, а й самі брали в цьому безпосередню участь. Про це інформує практично весь склад кореспондентів «Нової Доби»

Черкаські журналісти видали свою колегу заміж

Більшість відвідувачів нашого сайту безпосередньо знайомі з роботами Наталії Щепак, оскільки протягом тривалого часу її живі і змістовні фоторепортажі прикрашали медіа-простір сайту, а окремі фотографії надавали яскравості і актуальності новинам, що з’являлися не лише на сайті, а й у газеті «Нова Доба».

Черкаські журналісти видали свою колегу заміж

– Наташа завди дуже відповідально ставиться до роботи, і не просто виконує завдання, а й підходить до нього творчо, як-то кажуть, з душею, – коментує головний редактор «Нової Доби» Тетяна Очеретяна. – Переконана, що нинішня подія і пов’язані з нею зміни в житті нашої колеги лише позитивно вплинуть на нашу подальшу співпрацю і дадуть поштовх до появи нових цікавих проектів. Хочеться побажати нашим молодятам щастя, радості і щоб їхнє життя завжди було безхмарним та сповненим щирого кохання.

– Я просто вражений тим, наскільки неймовірний вигляд мала наречена, – відзначає один з учасників акції, кореспондент «Нової Доби» Владислав Бедринець. – Ми просто прийшли колективом привітати колегу. Як годиться, принесли букет, ну, і все що треба. Але я навіть не уявляв, шо наша Натка може бути такою… такою… Ну, дивовижною просто. Це плаття, букет. А як горіли її очі, коли дивилася на свого нареченого, чи вже тепер правильніше буде казати, чоловіка! Я не раз бував присутній під час проголошення присяги, але переконаний, що в жодного майбутнього військового у голосі не було стільки відданості і віри в свої слова, як у неї під час проголошення шлюбної клятви.

Черкаські журналісти видали свою колегу заміж

– Для мене сьогодні особливий день, – говорить близька подруга і дружка нареченої журналіст «Нової Доби» Олеся Зінченко, – Я дуже добре знаю Наталю. Ми навіть жили разом протягом тривалого часу, знімали кімнату. Звісно, для мене її рішення не було секретом. Ми нерідко спілкувалися на цю тему. Ділилися тим, якими бачимо своє майбутнє подружнє життя, своїх обранців. Вона інколи переймалася тим, чи вдасться зустріти людину, яка б підходила до її модельного зросту і творчої натури. І ось результат! Я завжди вірила в те, що, якщо людина в щось дійсно твердо вірить і це щось справді хороше, чисте, добре, вона обов’язково отримає те, чого варта! Сьогоднішня подія – незаперечне підтвердження цієї думки!

Колектив «Нової Доби» приєднується до всіх поздоровлень, які цього світлого дня звучать на честь молодят і також бажає їм усього найкращого! Гірко!

Черкаські журналісти видали свою колегу заміж

Черкаські журналісти видали свою колегу заміж

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x